4Life Coaching

Lao Tze zei: “Leer de wereld te begrijpen door naar binnen te kijken en je zult toegang hebben tot ware en authentieke kennis; leer de binnenwereld te begrijpen door naar buiten te kijken en je zult toegang hebben tot ware en authentieke kennis!”

4Lifecoaching is een Jungiaanse coachingsmethode. Het Jungiaans coachen komt voort uit de analytische psychologie zoals beschreven door Prof. C.G. Jung.

Wij werken met het totale bewustzijn. Dit bestaat voor 5% uit het bewustzijn. De resterende 95% is opgebouwd uit het onderbewustzijn en het collectief bewustzijn. In dit bewustzijn zijn energieën die het gedrag bepalen. Deze energieën noemen we onder andere archetypen.  Om deze archetypen in kaart te brengen gebruiken we CADT. Dit instrument is ontworpen door  Harry Rump van het Jungiaans Instituut.

4Life activiteiten, met uitzondering van de workshops, beginnen met een intake. In de intake maken we middels de CADT een persoonlijkheidsprofiel. Dit profiel krijgt de gecoachte mee. Het profiel is een soort gebruiksaanwijzing/handleiding voor hem/haarzelf. Het wordt duidelijk waarom men in bepaalde situaties een bepaald gedrag vertoont. Vaak zijn het zaken die men onbewust wel weet, maar die om welke reden dan ook verdrongen zijn, maar het kan ook voorkomen dat men het echt niet weet!

Het onderbewuste is een krachtig instrument: leer uzelf kennen; zowel uw mooie als uw slechte kanten. Door deze kennis kunt u gerichte keuzes maken en groeien op zowel relationeel als zakelijk vlak.

Een 4life sessie is iets wat u, uw sollicitant of medewerker een leven lang bij blijft. Wij kijken naar de innerlijke mens, de mens zoals die van nature is en met alle bijbehorende competenties.

“Ieder mens straalt op zijn eigen mooie manier!” Lois

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Belangrijke berichten

Werkelozenblues

Werkelozenblues Kruip eens in de huid van een langdurig werkloze....... “Het lukt ...

Loslaten

Loslaten Loslaten die traditionele en collectieve gedachten van eeuwige trouw, door ...

Sollicitatietraining

  4LifeCoaching gaat On The Road Dé sollicitatietraining voor mensen die van ...